På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Kastanjens förskola

Välkommen till oss på Kastanjens förskola!

Kastanjens förskola tillhör Raketskolans rektorsområde. Förskolan har tre avdelningar, med barn i åldrarna ett till sex år. Här arbetar 11 pedagoger. Vår förskola har ett tillagningskök där vår kokerska lagar den goda maten som serveras tre gånger per dag!

Vår förskola ligger i ett lugnt område, med närhet till busshållplats och skola.
Vår utemiljö är härlig - här finns utrymme till lek för alla åldrar. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda närhet till naturen, vintertid har vi skidspår och skridskobana runt knuten och sommartid en otrolig möjlighet till att njuta av vårt härliga skogsområde.

Våra femårsbarn samlas en gång varje vecka och då de har speciella aktiviteter anpassade efter årstiden. Syftet med ”stjärnsamlingen” är att lägga en positiv grund för det fortsatta lärandet. Trygghet och gemenskap är en viktig del i verksamheten. Genus och jämställdhet är en del av vår pedagogiska verksamhet. Att värna om varandra skapar en trivsam miljö för barn, föräldrar, personal och alla andra gäster som besöker vår förskola!

Välkomna till oss!

Publicerad av: Annica Kauppi Johansson

Senast ändrad: 2017-06-08