På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Gymnasieprogram

Hjalmar Lundbohmsskolan erbjuder ett stort antal program för dig som skall börja studera på gymnasiet. En översikt av utbudet hittar du under rubriken dokument.

Hos oss har du möjlighet att läsa en mängd olika ämnen såsom språk, idrott, estetik och företagande. Läs mer om de program du är intresserad av genom att gå in på respektive sida i menyn till vänster.

Trivsel, öppenhet och en bra stämning kännetecknar vår skola. Personalen är kunnig och erfaren. Andelen behöriga lärare är mycket hög och den genomsnittliga betygspoängen ligger över rikets snitt.

Har du frågor kontakta din studie- och yrkesvägledare på din skola. Du är också välkommen att kontakta oss på Hjalmar Lundbohmsskolan om du har frågor.

Publicerad av: Sanna Gunnare

Senast ändrad: 2017-06-08