Utställningen Humans of Kiruna - Kiruna.se

Välkommen till Kiruna Stadshus för att titta på utställningen!

Utställningen Humans of Kiruna

Utställningen visas i Kiruna Stadshus från 9 februari till 4 mars. Välkommen!

Humans of Kiruna är en del i arbetet med kommunkoncernens strategiska mål att Kiruna ska ha en plats för alla och att vi är ett jämställt och inkluderande samhälle. Arbetet med utställningen har letts av Camelia Kamal som har en projektanställning på kommunikationsenheten, Kiruna kommun.

Humans of Kiruna är en utställning med porträtt och berättelser om människor i Kiruna. Texten är skriven på både svenska och engelska.

Humans of Kiruna is an exhibition about Kiruna residents that features portraits and stories collected on the people of Kiruna. The text is written in English and Swedish.

Humans of Kiruna poster (pdf)

Publicerad av: Marianne Nordmark