Om Gironet

1. Tryggt
Vårt stadsnät är byggt på kvalitet.

Det innebär att vi äger, bygger och driver stadsnätet på lång sikt. Vi ansluter flerbostadshus, villor, företagsfastigheter, myndigheter och skolor.
Vi tycker att ett bra kommunikationsnät är lika viktigt som all annan infrastruktur som till exempel vägar och elnät. Oavsett hur dina framtida kommunikationsbehov ser ut så har vårt stadsnät kapacitet att klara dem.

2. Snabbt
Hög hastighet var du än bor.

Vårt stadsnät är byggt med optisk fiber. Det betyder att överföringsmöjligheterna i stort sett är obegränsade. Vi möjliggör tjänster med hastigheter på upp till 1000 Mbit/s.

Du väljer själv. Vilken hastighet är lagom för dig? Eftersom du får välja leverantör helt själv så får du möjlighet att bara betala för den hastighet du behöver.

3. Enkelt
Vi installerar allt åt dig.

Oavsett om du bor på landsbygden eller i Kiruna stad. Stabilare än så här blir det inte.
Vårt fibernät påverkas inte av väderförhållande såsom mobilt bredband kan göra. Med Gironet får du ett stabilt nät.

4. Prisvärt
Alla ska ha råd med bra internet.

Det är prisvärt att använda sig av stadsnätet. Genom en bra infrastruktur till alla leverantörer kan vi erbjuda de lägsta priserna. Utbudet är brett och valfriheten stor. Det innebär att du kan välja helt fritt vilka tjänster du vill använda.