På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Lokeldarens förskola

 

Verksamhetsidé

 

Vår verksamhetsidé är att arbeta med lärande för hållbar utveckling ur ett Ekonomiskt, Socialt och Ekologiskt perspektiv men även ur ett kulturellt perspektiv. Barnens lärande handlar om att skapa kunskap tillsammans- Kring människans relation till miljö och natur och olika naturfenomen. Barnen lär sig också vara en bra kompis, värna om allt levande, ta hand om vår närmiljö återvinna, odla och kompostera.

Barnen utvecklar meningsskapande genom att undersöka och utmanas i deras lärprocesser för att nå kunskap.  Vi arbetar med Nta, språk, matematik och drama/dans, digitalisering och andra estetiska uttrycksformer. Barnens nyfikenhet och funderingar ligger som grund i de olika utvecklings områdena som är föränderliga över tid.  

       

 

Välkomna till oss!

 

 

 

Innehållsansvarig: Ewa Aspvik-Henriksson

Publicerad av: Elisabeth Strand

Senast ändrad: 2020-08-25