På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

SYV Studie och yrkesvägledning

Cecilia Lindmark arbetar som studie- och yrkesvägledare på Högalidskolan och Abisko skola men har sin arbetsplats på Högalidskolan. Hennes huvudsakliga arbete handlar om att vägleda elever inför deras framtida studie- och yrkesval.
För att eleverna ska kunna göra så väl underbyggda studie- och yrkesval som möjligt, i framtiden, är det viktigt att de får orientera sig inom de områdena. Exempel på sådana insatser är PRAO (Praktisk studieorientering), studiebesök, temaarbeten samt andra studie- och yrkesorienterande aktiviteter.

Via nedanstående länk kommer du direkt till Cecilias sida på Högalidskolans hemsida. Där hittar du mer infromation om hennes arbete, om gymnasieskolan och det stöd som Cecilia kan ge eleverna inför deras framtida val.

Publicerad av: Caroline Andersson

Senast ändrad: 2015-11-10