På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Likabehandlingsplan

På vår skola har vi en Likabehandlingsplan som syftar till att skapa en trygg miljö för alla barn och elever i skolområdet. Planen upprättas årligen och skall utifrån diskrimineringsgrunderna motverka trakasserier i vår verksamhet. I arbetet med att upprätta planen ingår en särskild grupp bestående av representanter från varje arbetslag, skolledning, elevrådet samt samtliga elever och föräldrar på skolområdet. Planen förankras särskilt i varje klass genom att läraren går igenom dess innehåll och säkerställer att eleverna förstått detta.

Anmälan utifrån likabehandlingsplanen görs till vilken personal som helst på rektorsområdet som sedan för saken vidare till rektor.

Innehållsansvarig: Nils Vasara-Hammare

Publicerad av: Margaretha Fjällborg

Senast ändrad: 2018-05-22