På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Elevvårdsteam/Miniteam

Triangelskolans Miniteam

Här på Triangelskolan har
vi ett miniteam för grundskolan, förskoleklass till årskurs nio. Miniteamet
består på skolan av rektor, specialpedagog, skolsköterska och vid behov
studievägledare. Gruppen träffas veckovis.Vårt arbete i teamen handlar om att tillsammans med pedagoger i arbetslagen och föräldrar undanröja hinder för varje barns lärande och utveckling, att ge barnen det stöd som de behöver, så tidigt som möjligt. Vid behov samarbetar vi också med den centrala Elevhälsan. Det är viktigt att våra barn/elever trivs och mår bra för lusten att lära är så starkt kopplad till hälsa och välbefinnande.
Vi vill också skapa goda förutsättningar för att våra barn/elever ska lära sig saker och utvecklas, att få möjligheter till delaktighet, utveckling och lärande.
Miniteamet är för oss, ett bra forum, där vi har överblick över varje barns/elevs behov så att vi på bästa sätt kan hjälpa och stötta, för optimal utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Om du vill ha kontakt med miniteamet ring eller e-posta rektor.

Innehållsansvarig: Christina Karinen Sturk

Publicerad av: Mona Mämmi

Senast ändrad: 2017-10-09