På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Besök Bygglovskontoret

Vi på Bygglovskontoret tackar er som besökt oss på Navet under mars och april. Från och med nu finns vi som vanligt på stadshuset Kristallen. Ska du bygga till sommaren? Ta då chansen att besöka oss så snart som möjligt.

Vi på Bygglovskontoret tackar er som besökt oss på Navet under mars och april. Från och med nu finns vi som vanligt på stadshuset Kristallen.

Ska du bygga till sommaren eller har andra frågor om bygglov? Ta då chansen att besöka oss. Vår erfarenhet är att ditt ärende går snabbare att hantera om du som söker har träffat en byggnadsinspektör före ansökan om bygglov kommer in.

Våra besöks- och telefontider är som vanligt:

mån,tis, fre 09:00 - 12:00 samt
ons, tors 13:00 - 16:00

Vi tar emot på entréplan i stadshuset, i anslutning till receptionen. Vill du ringa så når du oss under samma tider på 0980-701 40

Välkomna!

Innehållsansvarig: Kristoffer Johansson

Publicerad av: Kristoffer Johansson