På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Kostnadsfri rådgivning till företag

Miljökontoret erbjuder kostnadsfri rådgivning till företag som påverkas av det pågående virusutbrottet.

Miljökontoret vänder sig till alla företag i Kiruna kommun men särskilt till de verksamheter som i vanliga fall har kontakt med Miljökontoret som myndighet, exempelvis restauranger, butiker, gym, hotell och vandrarhem.

Du kanske vill utöka eller ändra din verksamhet, eller är i behov av råd gällande städningen av dina lokaler. Erbjudandet om rådgivning gäller såklart även om du driver ett företag eller en verksamhet som inte vanligtvis omfattas av Miljökontorets tillsynsarbete. Du når oss på 0980-70140. De telefontider som gäller från 30/3 är:
 
måndag             kl.8.30 - 12.00
tisdag                kl.9.00 - 12.00
onsdag              kl.10.00 - 14.00
torsdag             kl.14.00 - 17.00
fredag               kl.8.00 - 12.00
 
Har du inte möjlighet att ringa under dessa tider så skicka en e-post till miljo@kiruna.se med ditt nummer och förslag på tid när det passar att vi ringer upp.
 
Länkar till myndighetsinformation:

Folkhälsomyndighetens information till idrotts- och träningsanläggningar

Folkhälsomyndighetens information till restauranger och krogar

Livsmedelsverkets information kring covid-19

 

Innehållsansvarig: Helena Söderlund

Publicerad av: Ulrika Isaksson