På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Förebyggande brandkunskap

Brandskyddsutbildningarna ger dig grundläggande kunskaper om hur bränder uppstår och vad du kan göra för att förebygga dem, samt förbättra förmågan till självskydd och egen första insats. En grundläggande brandskyddsutbildning är lämplig för alla och ingen förkunskap krävs.

För att ert brandskydd ska vara tillräckligt är det viktigt med ett systematiskt brandskyddsarbete. Vi erbjuder informationsdagar för företag, föreningar och andra organisationer. Ni får lära er om vikten av att arbeta aktivt med ditt brandskydd och lära er hur ni ska bygga er organisation och göra kontroller av det interna brandskyddet. Informationen är lämplig för företagsledningar, brandskyddsansvariga och de personer som ska genomföra kontroller av brandskyddet. 

De utbildningar vi erbjuder är:

Allmän brandutbildning
Brandskydd på arbetsplatsen
Systematiskt brandskyddsarbete/Information
Utrymningsövning

Publicerad av: Björn Karlström

Senast ändrad: 2017-06-02