Hur ser din bild av Kiruna ut?

Du, dina barn, din mamma eller din bästa vän vara med och skapa Kirunas nya varumärke. Samtidigt deltar ni i en tävling med chans att vinna fina priser.

Kiruna befinner sig på en spännande resa och vi behöver din hjälp. Fina priser i vinnarpotten för de mest kreativa presentationerna.

Så här gör du:
Klicka på länken -> http://bit.ly/kirunabilder
Svara på de fyra frågorna på ett härligt sätt. Fota, filma, skriv, skapa eller bara svara på dem rakt upp och ned - alla sätt är tillåtna.

1:a pris:
Helgpass till Kirunafestivalen för dig och en vän* samt presentkort på ClubKiruna till ett värde av 2000kr.
*Upp till 15 år går in med målsman, 16-17 år vinner ungdomsbiljett.

2-3:e pris
Presentkort på ClubKiruna till ett värde av 500kr.

Vinnarna utses av en lokal jury.

Dina svar behöver vi senast 30 maj.

Tillsammans skapar vi Kirunas nya varumärke!

Innehållsansvarig: Emma Graméus

Publicerad av: Ulrika Isaksson