Visst vet du att Kiruna kommun finns på sociala medier?

Följ Kiruna kommun på Youtube, Facebook och Instagram och ta del av vad som händer i kommunens verksamheter samt det senaste i stadsomvandlingen.

Varje vecka publiceras innehåll på Kiruna kommuns sociala medier.

Varje vecka kan du följa verksamheter i Kiruna kommun.
Har du inte Instagram som en applikation? Ingen fara. Om du klickar på länken nedan så kommer du direkt till Kiruna kommuns Instagram i din webbläsare.
Kiruna kommuns Instagram

Varje vecka kan du följa ett tema på Kiruna kommuns Facebook. Just nu visar vi stadsomvandlingens tidslinje och över sommaren så kommer det komma olika teman ni får följa med två till tre inlägg i veckan.
Kiruna kommuns Facebook

Varje vecka visar vi verksamheterna i Kiruna kommun så att du som medborgare kan få veta mer om hur exempelvis detaljplanearbetet fungerar och hur du enklast söker bygglov. Vi visar också vad som är färskt i stadsomvandlingen och annat spännande som händer i vår kommun.
Kiruna kommuns Youtube

Vi hoppas att ni vill följa oss i våra kanaler.

Vi ses!

Innehållsansvarig: Ulrika Isaksson