Kiruna i media

Kiruna kommun har stängt av funktionen "Kiruna i media" på kommunens webb.

Funktionen baseras på en tjänst (RSS-flöde) som kommunen köper av en av de största och ledande leverantörerna av omvärldsbevakning.

Anledningen är att en länk från en webbaserad informationsportal utgiven av NMR publicerats i flödet, som baseras på en automatisk bevakning av nyhetssidor med sökordet "Kiruna".

Flödet av nyheter är en uppskattad tjänst för besökare på vår webbplats att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Kiruna. Tjänsten "Kiruna i media" kommer dock att vara avstängd tills Kiruna kommun har fullständiga garantier från leverantören att inga länkar från liknande källor som nämns ovan kan komma in i det automatiska nyhetsflödet.

Publicerad av: Ulrika Hannu