Träff med Almi 4 och 5 juni

Starta eget information på lätt svenska

Almi Nord - Starta eget information på lätt svenska

Föreläsare: Claudia Esberg - Affärsrådgivare

Kl.18:00-19:30

Kl. 10:00-11:30

Plats: NAVET - Lars Janssonsgatan 12

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du komma till informationsträffen med oss på Almi.

Informationsträffarna på lätt svenska vänder sig till dig som är kvinna eller nyanländ och som är nyfiken på vad Almi kan hjälpa dig med.

Informationsträffarna är kostnadsfria och arrangeras i samarbete med Kiruna Kommun.

Vill du delta på någon av informationsträffarna?

Anmäl dig senast den 29:e maj till Tone Strålind: tone.stralind@kiruna.se

Publicerad av: Christian Holmberg