Illustration: Christian Wallenius

Vi stödjer Uniform på jobbet-dagen

Vi är tacksamma och stolta över alla våra medarbetare som engagerar sig i Hemvärnet. Därför stödjer Kiruna kommun Uniform på jobbet-dagen den 29 maj.

Dagen anordnas för att soldater och befäl i Hemvärnet ska kunna bära sin uniform på jobbet för att på så sätt få kollegor, vänner, familj och medmänniskors uppskattning för sitt frivilliga engagemang.

Alla som jobbar vid Kiruna kommun får bära sin uniform på jobbet denna dag, om det inte finns krav på skyddskläder eller annan utrustning som inte går att kombinera med uniformen.

Tack för att ni gör en viktig samhällsinsats!

Mer om Uniform på jobbet-dagen finns här.

Publicerad av: Ulrika Isaksson