På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Barn- och ungdomsfrågor

Miljö- och byggnämnden arbetar med räddningstjänst, miljöfrågor och bygglov. De saker vi beslutar om bestäms oftast i lagar som beslutats i Sveriges Riksdag. Precis som alla andra delar av kommunen ska vi tänka på barnets bästa och hur barn och ungdomar tänker när vi bestämmer något och för att vi ska kunna göra det behöver vi veta vad ni Kirunas barn och ungdomar tycker om olika saker som har med våra beslut att göra.

På den här sidan kommer vi varje månad att fråga om saker som vi jobbar med för att få veta hur ni barn och ungdomar tänker. Vi behöver få in så många svar som möjligt. I slutet av varje månad kommer vi att berätta vad vi svarat eller bestämt och varför vi svarat som vi gjort.

Vi kommer att börja med att ställa frågor via hemsidan men till hösten planerar vi att börja jobba med en SMS- panel där du kan vara med om du vill göra din röst hörd.

Här är länken till månadens fråga.

Publicerad av: Anders Karlsson

Senast ändrad: 2017-05-16