På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Nu börjar Tekniska Verken bygga en rullskidbana

Tekniska Verken utför från och med den 1 juli på uppdrag av Kiruna kommun arbeten i anslutning till Matojärviområdet. Arbetet beräknas pågå fram till oktober.

Motionsspåren kring Matojärvi idrottsplats påverkas och kommer tidvis att vara avstängda när rullskidbanan byggs. Begränsad framkomlighet kan råda och tung trafik förekommer i området. Därför är det viktigt att se sig för och att respektera avspärrningar och hänvisningsskyltar. Motionsspåren i Varggropen påverkas inte.

För allas säkerhet; kom ihåg att arbetsplatserna inte är några lekplatser och att det är förbjudet att vistas inom arbetsområde och vid arbetande maskiner. Målsmän ansvara för sina barn.

Publicerad av: Moa Strålberg