På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Foto: Kjell Törmä

Utvecklande, roligt och tryggt

Att bo i Kiruna kommun är en förmån i sig.

Att arbeta i en kommun är i många lägen en trygg arbetsplats med god arbetsmiljö. Genom att få ditt första jobb startar så mycket annat i livet. Vill du gifta dig eller göra spännande resor? Du kanske vill ta lån och köpa bostad eller skaffa barn? Trygghet på din första arbetsplats ger möjlighet till att göra det där du drömmer om.

Kiruna kommun är en av stadens största arbetsgivare. Här finns plats för människor med olika slags utbildningar, erfarenheter och kunskap. Det är inte troligt att du vill ha samma jobb hela livet ut. Inom kommunen finns möjligheter till utveckling och nya spännande arbetsuppgifter då du känner att du vill gå vidare i arbetslivet.

Den positiva utveckling som pågått i Kiruna de senaste åren fortsätter. Vi är mitt uppe i en stadsomvandling, vi har ett levande idrotts- och kulturliv. Det ska vara roligt att bo i Kiruna kommun och vi hoppas att trenden håller i sig.

 

Publicerad av: Ann-Sofie Reineström

Senast ändrad: 2019-07-02