På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Fotograf Jörgen Medman

Jobba som vikarie

I arbetet som korttidsvikarie och extrapersonal får du möjlighet att träffa många olika människor, knyta kontakter samt skaffa dig värdefull erfarenhet av flera olika verksamheter.

Som korttidsvikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som korttidsvikarie planerar du själv in den tid du vill arbeta i systemet Time Care Pool. Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.

Om du är intresserad av att arbeta som korttidsvikarie eller extrapersonal kan du göra en intresseanmälan digitalt, uppfyller du kompetenskraven tar vi kontakt med dig och du får komma till oss på en intervju. Anställning av vikarier sker löpande efter behov. Vi vill gärna att du lämnar oss uppgifter på personer som kan lämna referenser om dig. Är du intresserad av en specifik tjänst måste du söka den enskilt.

För arbete inom skola och barnomsorg krävs att du lämnar in ett belastningsregister tillsammans med din ansökan. För arbete inom HVB hem beställ misstanke och belastningsregister. Dessa hittar du på polisens hemsida.

Enheten rekryterar vikarier för följande yrkeskategorier:
Leg.sjuksköterskor och distriktsköterskor
Undersköterskor
Vårdbiträden/vårdare
Handledare HVB-hem
Personliga assistenter
Barnskötare/fritidsledare/förskolelärare till förskolor och fritids.
Ekonomibiträden, kockar och kokerskor för förskolekök, skolmåltider och jägarköket och särskilda boenden.
Lärare

För ansökan hittar du via länken Lediga jobb

Länk till TimePool

Information till dig som redan vikarierar

Arbetsgivarintyg och tjänstgöringsintyg utfärdas av Bemanning & Rekryteringsenheten, maila eller ring för beställning.

Publicerad av: Catrin Kuoppa

Senast ändrad: 2020-04-28