På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Semestervikarie 2019

Välkommen till kiruna kommun om du vill ha ett arbete som ger mer!

Nu söker vi sommarvikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg. Vi erbjuder Dig ett rikt arbetsinnehåll, gemenskap och personlig utveckling. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet. Men det viktigaste är att du inom dig har känslan att vilja arbeta med människan som fokus.

Vi söker

Leg. Sjuksköterskor till äldreboenden, lss boenden, psykiatrin och nattsjuksköterskor
Distriktsjuksköterskor till hemsjukvården Kiruna C, Vittang och Karesuando
Vårdbiträden/undersköterskor äldreboenden i Kiruna C, vittangi och Karesuando
Vårdbiträden/undersköterskor hemtjänsten i Kiruna C, vittangi och Karesuando
Vårdare/handledare Lss boenden och psykiatrin
Handledare HVB hem
Personliga assistenter

Här hittar du våra lediga sommarvikariat

Kompetensönskemål:

Inom hemtjänst, särskilda boenden,samt personlig assistans – Gymnasial vårdutbildning eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. För arbetet krävs att Du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Erfarenhet från arbeten inom vården är meriterande.

Inom särskilda omsorgens boenden -Gymnasial vårdutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning eller utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. För arbetet krävs att Du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor Erfarenhet från arbeten inom vården är meriterande.

Inom social psykiatrin – Gymnasial vårdutbildning med inriktning mot psykiatri eller utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. För arbetet krävs att Du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor Erfarenhet från arbeten inom vården är meriterande..

Sjuksköterskor – leg sjuksköterska Distriktsjuksköterska- leg sjuksköterska med påbyggnad distriktsköterskeutbildning

Handledare HVB hem – Högskoleutbildning med social eller pedagogisk inriktning och/eller mångårig erfarenhet av arbete med ungdomar. Har du arbetat i HVB-hem så anser arbetsgivaren det meriterande. För arbete inom HVB hem krävs att du lämnar in misstanke och belastningsregistret, söks på polisen hemsida

Vi ser gärna att Du har kunskap i minoritetsspråk, så som samiska, meänkieli eller finska.

För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Ange i Din ansökan om du vill arbeta en av perioderna eller om Du vill arbeta båda perioderna. 1:a perioden är v 25-28 och 2:a perioden är v 29-32, avvikelser kan förekomma i perioderna ex. börjar tidigare, sluta senare etc... Ange också om du har särskilda önskemål om arbetsplats/enhet.

Facklig företrädare: Vårdbiträden, vårdare och personliga assistenter: Kommunal Norrbotten sektion 22, 0980-705 13. Sjuksköterskor, Vårdförbundet 0980-702 95.

Publicerad av: Catrin Kuoppa, Marianne Nordmark

Senast ändrad: 2019-06-14