På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

KUL2013

KUL - Kiruna i utveckling för lärande

Kompetensutveckling för all pedagogisk personal - 22-23 augusti för grundskolan och 23 augusti för förskolan. Nya verktyg och nya krav från samhället gör att vi idag har nya möjligheter och nya utmaningar att göra lärandet mer synligt och öka kvaliteten på bedömning av lärandet. För att kunna möta detta satsar barn- och utbildningsförvaltningen på ökad digital tillgänglighet i skola och förskola.

Vi har bjudit in några av de mest efterfrågade föreläsarna i landet som har intresse och erfarenhet av hur digitaliseringen kan påverka lärandet och göra det synligt. Bland andra så kommer Christian Lundahl och talar om "Bedömning för lärande i digital lärmiljö" och Daniel Barker berättar om "Flipped Classroom och formativ bedömning".  Vår förhoppning är att deltagarna ska gå in i nya läsåret med inspiration och förnyat intresse att utveckla undervisningen.

Förskolans personal kommer också att få mer kunskap om dansens betydelse för lärandet och hur dans påverkar och stärker självkänslan och självförtroendet hos barnen. Dans som uttrycksform i förskolan med bla Cecilia Björklund Dahlgren.

 

Innehållsansvarig: Christina Karinen Sturk

Publicerad av: Christina Karinen Sturk