På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Kulturskolan flyttar till Bolagsskolan

Under läsåret 13/14 flyttar Kulturskolan till nyrenoverade lokaler i Bolagsskolan. Vi ser fram emot att få samla hela vår verksamhet under samma tak!

Flytten planeras att genomföras i följande steg:
Första etappen sker i augusti månad 2013. Då flyttar Kulturskolan delar av sin verksamhet (musik- och bildkurser) från Linnéstigen 2 till en "tillfällig sektion" av Bolagsskolan (före detta skolexpeditionen). Eftersom vi behöver ställa i ordning våra lokaler så startar dessa kurser upp tidigast 30 september 2013. Ni kommer att bli kontaktad av ansvarig kurslärare när det är dags att schemalägga lektioner. Om vi inte kan ge utlovad undervisningstid, enligt kvalitetsdeklarationen, så kommer kursavgiften att subventioneras och anpassas efter antal lektioner.

OBS! Dansundervisningen kommer fortsättningsvis att bedrivas i Kulturhuset/Östermalmsskolan och påverkas inte utav detta steg.

När de nyrenoverade lokalerna inom Bolagsskolan står färdiga och är klara för undervisning, vilket är beräknat under vårterminen 2013, så sker nästa etapp/steg av inflyttningen. Då skall alla verksamheter (musik, bild och dans) flytta in i de nya lokalerna och vi återkommer med mer information om vår planerade invigning.

Kulturskolan vill också flagga för att vi under följande läsår firar 65-årsjubileum. Detta sker genom ett flertal konserter, föreställningar, utställningar samt ett uruppförande av en musikal, med premiär i maj 2014.

Håll utkik efter våra evenemang och information på:

- Kulturskolans hemsida
- Facebook: "gilla" följande två sidor: Dans i Kiruna och Kulturskolan i Kiruna
- Annonsbladet

Övriga frågor hänvisas till:
Kulturskoleschef
Malin Rolund
Telefon: 0980-708 83
Skicka e-post

Publicerad av: Maria Lindgren