På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

På jakt efter förenklingar i Kiruna

Tillväxtverket jagar förenklingar i Kiruna

Tillväxtverket har under våren besökt ett antal företag i Kiruna och tre andra kommuner inom hotell- och restaurangbranschen. Projektet - Förenklingsjakten - har undersökt hur företagarna upplever regler och myndigheternas stöd och service.

Målet är att identifiera förbättringsområden och sprida kunskap om hur företagen upplever och hanterar de regler som finns. En slags jakt på förenkling helt enkelt.

Ett antal branscher har valts ut, varav hotell- och restaurangbranschen är en. Inom varje bransch besöker Förenklingsjakten ett tiotal företag i fyra kommuner. När hotell- och restaurangbranschen är klar går Förenklingsjakten vidare till branscherna transport, handel och tillverkningsindustri. Lärdomar och slutsatser från resepektive bransch kommer att diskuteras under ett frukostmöte i de deltagande kommunerna.

Den 24 maj har turen kommit till Kiruna.

Välkommen med Din anmälan!

Mer information och anmälan: Information och anmälan 24 maj Tillväxtverket

 

 

Innehållsansvarig: Birgitta Isaksson

Publicerad av: Birgitta Isaksson