På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Earth Hour lördag den 25 mars

På lördag kl. 20.30–21.30 tar världen ställning för planeten under Earth Hour, en internationell kampanj för att uppmärksamma klimatfrågan. Kiruna kommun är med och deltar och uppmanar nu alla att släcka ner belysningen under en timme den 25 mars.

Efter ett beslut i kommunstyrelsens arbetsutskott är Kiruna kommun anmälda till WWF Earth Hour 2017, som infaller den 25 mars klockan 20.30–21.30 lokal tid över hela jorden. Sedan 2010 har Kiruna kommun stöttat manifestationen som på olika sätt belyser klimatfrågan. En del av kampanjen går ut på att släcka ner belysningen under en timme och nu uppmanar Kiruna kommun verksamheter, bolag, medarbetare och allmänhet att så långt verksamheten tillåter släcka belysningen den 25 mars kl. 20.30–21.30.

Delta du också i Earth Hour genom att släcka ner ditt hem under en timme den 25 mars.

 

För mer information om Earth Hour och tips på hur du kan bli mer klimatsmart se wwf.se/earthhour.

Publicerad av: Moa Strålberg