På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

En bra början på din lärarkarriär

Kiruna kommun vill erbjuda den bästa första lärartjänsten till dig som nyexaminerad pedagog och har därför utformat ett mentorskapsprogram. Vi vill även erbjuda dig en god ingångslön.

Vi arbetar på flera plan för att din första lärartjänst hos oss ska bli så bra som möjligt och en del i det arbetet är vårt mentorskapsprogram. Genom programmet får alla nya medarbetare i våra pedagogiska verksamheter en regelbunden utbildning vid flera tillfällen under det första arbetsåret.

Det ordinarie arbetslaget på enheten utgör alltid en grund i det vardagliga lärandet och stödet men genom mentorskapsprogrammet får du som nyanställd ett extra nätverk i inledningen av din yrkesbana. Allt för att den första tiden i arbetslivet och på den nya bostadsorten ska bli så givande och trygg som möjligt. Kiruna kommun erbjuder dessutom en bra ingångslön vid jämförelse med andra medelstora kommuner. Ingångslönen är avgörande för din framtida löneutveckling och hos oss får du en bra start.

Publicerad av: Moa Strålberg