På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Lena Häggström, lärare på Nya Raketskolan, fick årets Hjalmar Lundbohmsstipendium

Sedan 1993 delar Kultur och utbildningsnämnden i Kiruna ut Hjalmar Lundbohmsstipendiet i syfte att stimulera och utveckla det pedagogiska arbetet.

Årets stipendiat, försteläraren Lena Häggström på Nya Raketskolan, fick idag ta emot stipendiet i samband med nämndens sista sammanträde för året.

Så här löd nämndens motivering:
För sitt systematiska och strukturerade utvecklingsarbete tilldelas Hjalmar Lundbohmsstipendiet 2016 läraren Lena Häggström. Lena har omsatt skolans bärande idéer i det dagliga arbetet. Hon har med stor passion utvecklat arbetslaget och det kollegiala lärandet. Lena är en lärare och ledare som gör skillnad för sina kollegor och elever utöver det förväntade.

 

Publicerad av: Caroline Andersson