På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Nu inleds Krisberedskapsveckan 2017!

Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ner? Under krisberedskapsveckan kan du lära dig mer om hur du förbereder dig för en kris och vad som kan vara bra att ha hemma

Krisberedskapsveckan 2017 är ett samarbete mellan Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Sveriges kommuner. Under veckan ligger stort fokus på hur du på bästa sätt kan förbereda dig för en kris. 

8-12 maj klockan 08.00-17.00 finns en utställning i stadshuset där du kan lära dig mer om vad som är bra att ha hemma när krisen inträffar. Du kan också vara med och tävla om fina priser! Onsdag den 10 maj är det kvällsöppet i stadshuset, 17.00-20.00. Förutom utställningen så kommer Räddningstjänsten att finnas på plats för att berätta om sitt arbete och svara på dina frågor. 

Välkommen!

Mer information om Krisberedskapsveckan på Kiruna kommuns hemsida

Innehållsansvarig: Jan Lundmark

Publicerad av: Maria Lindgren