På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Sveriges mest spännande arbetsgivare

Kiruna kommun utsedd till Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor 2016.

Karriärföretagen har sedan 2011 identifierat Sveriges främsta arbetsgivare. Utmärkelsen att vara en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor delas årligen ut till organisationer som fokuserar på medarbetarnas utveckling, ett ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.
Artikel om utmärkelsen som en av landets mest spännande arbetsgivare.

- Vi vill lyfta fram både Kiruna kommun geografiskt sett och som arbetsgivare. Det finns stora möjligheter till fantastiskt friluftsliv i kommunen året runt. Kommunen har boenden i fjällen som de anställda kan hyra och vi har möjligheter till att fri friskvård på över 10 anläggningar i kommunen, säger Ann-Sofie Reineström, personalchef på Kiruna kommun.
Mer information om våra förmåner hittar du här.

Kiruna är en bra stad att bo i om man vill kombinera privatliv och arbetsliv och i och med stadsomvandlingen behöver vi anställa nya typer av tjänster hela tiden. Vi är dessutom bäst på heltider i hela landet. Hos oss får alla som vill det jobba heltid, säger Ann-Sofie Reineström.
Läs mer i artikel från Dagens Samhälle om heltidstjänster i Kiruna kommun.

Publicerad av: Ulrika Hannu