På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Movägen

Som hyresgäst på Movägen får du en trygg och meningsfull vardag. Vår personal arbetar utifrån äldreomsorgens nationella värdegrund och Movägens värdighetsgaranti. Värdighetsgarantin hittar du till höger under relaterat innehåll.

På Movägen kommer det att finnas en värdinna dagtid i de gemensamma utrymmena.

De 99 lägenheterna på Movägen är fördelade på 10 huskroppar. Lägenheterna är 30 kvm och har ett trinettkök, rymligt badrum, två garderober, ett linneskåp och är utrustade med säng och sängbord. I varje huskropp finns det en matsal och ett allrum som leder ut till en skyddande innegården. På Movägen finns även avlösnings/korttidsboende lägenheter.

Mellan huskropparna finns det gårdar som är både slutna, halvöppna eller öppna. Entrérummet är helt uppglasad och där finns möjlighet att sitta ner och ta en kopp kaffe. Varje vardag mellan 13-15 finns det möjlighet att köpa fikabröd och godsaker.

Publicerad av: Lotta Engvall

Senast ändrad: 2020-01-13