På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Personlig assistans

Personlig assistans finns att söka för dig som är under 65 år och har en funktionsnedsättning som innebär ett omfattande behov av stöd och hjälp. För information och ansökan kontakta LSS handläggare.

Verksamhetsidé personlig assistans i Kiruna kommun

Vi arbetar med rätten till full delaktighet i samhällslivet för den enskilde genom att erbjuda god omsorg och service med hög kvalitet. Vi utgår från den enskildes vilja och önskemål genom individuella lösningar. Verksamheten ska genomsyras av lyhördhet, kompetens och nytänkande.

Kiruna kommun som assistansanordnare

När du väljer kommunen som assistansanordnare kontaktas du av enhetschef som tillsammans med dig gör en planering av insatsen. Oss når du via kontaktuppgifterna i höger spalten.

Vi eftersträvar god kvalitet i vår verksamhet, personal med bred kompetens och en god arbetsmiljö.

För mer information kan du kontakta någon av enhetscheferna inom personlig assistans.

 

Publicerad av: Helen Rolund

Senast ändrad: 2020-02-12