Välkommen till Kulturskolan!

Vill du lära dig att spela musik, teater, dansa eller upptäcka konstens värld och träffa vänner som har samma intressen?

Då ska du söka dig till Kulturskolan Kiruna.
Alla är välkomna till oss.
Vi undervisar från nybörjarnivå och ger lektioner och inspiration till dem som vill fortsätta utveckla sina förmågor.
Genom föreställningar, konserter och utställningar som vi arrangerar får Du även möjlighet att framträda för publik.

Ladda ner en anmälningsblankett genom att klicka på bilden nedan


Vi ställer in alla arrangemang under vårterminen

På grund av rådande omständigheter ställer vi in alla arrangemang utöver undervisning under vårterminen. Vi har väntat med att fatta ett beslut kring detta eftersom våra planerade, offentliga framträdanden börjar i slutet av april och allting har varit mycket oklart. Vi gör nu bedömningen att läget kommer att vara fortsatt besvärligt en tid framöver och att våra elever och vår personal behöver en möjlighet att skifta fokus. Vi hoppas på att ändå kunna bjuda på något, möjligen på digital väg. Annars ser vi fram emot en fullspäckad hösttermin i stället. Undervisningen fortsätter som vanligt tills vidare, vi följer gällande rekommendationer noggrant. 

Information om Covid-19

Kulturskolans undervisning fortsätter tills vidare som vanligt. Vi bevakar utvecklingen och följer Folkhälsomyndigetens rekommendationer och Kiruna kommuns riktlinjer. Vårdnadshavare och elever meddelas ifall vidare åtgärder tas eller nya direktiv blir aktuella. För information om coronaviruset och kommunens fortlöpande arbete med detta, följ denna länk: https://www.kiruna.se/Kommun/Stod-omsorg/coronaviruset-covid-19/