Välkommen till Gironets nya webbplats

Tack för att du väljer att besöka vår nya webbplats. Vi har jobbat hårt för att göra webbplatsens innehåll så korrekt, tillgängligt och användbart för så många som möjligt.

Vi vill fortsatt vidareutveckla vår digitala kommunikation och skulle därför uppskatta dina tankar och åsikter om webbplatsen. Så ta dig gärna en stund och klicka runt.

Genom enkel struktur och tydligt utseende ska du som besöker sidan snabbt kunna hitta den information du är ute efter. För att ge dig en ännu bättre upplevelse när du besöker vår webbplats har vi några användbara tips:
Sökfunktion
Är du osäker på var du hittar viss information är sökfunktionen längst upp till höger på webbsidan en bra hjälp.

Textstorlek
Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctrl- för att minska. Alternativt hålla in Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet.

Översättning
Webbplatsen är huvudsakligen på svenska, men med Google Translate har du möjlighet att översätta vår information till andra språk.

Webbläsare
Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men webbplatsens utseende och formgivning kan skilja sig från det som visas i de nyare versionerna.

Har du frågor, funderingar, synpunkter eller förslag?
Vi ber dig ha överseende med eventuella problem, men uppskattar om du uppmärksammar oss på dessa. Har du frågor om webbplatsen eller viktiga synpunkter du vill meddela oss, tveka inte att kontakta oss. Kontakta oss på support@gironet.se