Google translate text, här kan du översätta din sida.

Om webbplatsen

Stadsomvandlingens webbplats är uppbyggd med så kallad Responsiv design. Det innebär att layouten på sidan anpassar sig efter din mobiltelefon eller dator så att du kan ta del av aktuell information.

De viktigaste målgrupperna för stadsomvandlingens webbplats är besökare, företagare, invånare, journalist och studerande. 

Med tydligt utseende och enkel struktur ska du snabbt kunna hitta aktuell information om nyheter samt specifik information under de olika målgrupperna.

Är du osäker på var du hittar viss information är sökfunktionen längst upp till höger på webbsidorna en bra hjälp.

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctrl- för att minska.

Stadsomvandlingens webbplats använder tjänsten Google translate för att översätta information från svenska till andra språk. 

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men webbplatsens utseende och formgivning kan skilja sig från det som visas i de nyare versionerna. 

Denna webbplats använder cookies, dvs textfiler som placeras i din dator för att kunna analysera hur användare använder vår hemsida. I din webbläsares inställningar kan du ställa in hur cookies ska hanteras.

Publicerad av:  Marianne Nordmark

Senast ändrad:  2018-09-07